Gesloten

samenverder 300

privacy 895556

Laatdienst 1 mei

Driemaal is scheepsrecht! Het jaarthema “Vragen in de Bijbel” gaan we in het seizoen 2022/2023 opnieuw uitwerken. De ontwikkelingen in de wereld stellen kerken, regeringen, wereldleiders en ook ieder persoonlijk voor veel vragen. Kunnen bijbelverhalen antwoord geven of in ieder geval een richting wijzen, of een begin van een antwoord?

De organisatie van het komend seizoen is in werking, het inplannen van de voorgangers loopt maar is nog niet helemaal rond. Hopelijk lukt dat voor de laatste dienst in mei van dit jaar nog.

Pinksteren valt dit jaar op de eerste zondag van juni; er was in de hele geschiedenins van de Laatdiensten nog nooit een dienst op deze of een andere kerkelijke feestdag.
De oecumenische viering van de Alkmaarse Raad van Kerken is al jaren op de zondag na Pinksteren, dus ook nu op zondag 12 juni. De Laatdienst van juni vervalt daarom. De laatste Laatdienst Anders van dit seizoen is op zondag 1 mei. Thema zal zijn: Heeft bidden zin? voorganger Gonny Loman.

Kerk onlinenoord    <-- klik -->    zuid

peuterkerk