Gesloten

banners website 20223

samenverder 300

privacy 895556

Fietsproject - april 2022.

We hebben een nieuwe werkkeet gekregen van 3x10 meter op een zonnige plaats op het COA-terrein. De vorige was echt een wrak en hebben we ontmanteld. We zijn met man en macht bezig om alle spullen, werktuigen en voorraden over te brengen en in te richten. Voor nood moeten we nog een lange stroomkabel gebruiken en we hadden veel aan Geert die zijn NUON expertise kon toepassen. Op de foto Geert en ik met Jeanine, ons locatiehoofd die erg haar best heeft gedaan voor ons project. Ze heeft een ruim budget gebruikt om de nieuwe keet te kunnen aanschaffen. We kunnen nu weer minstens 10 jaar vooruit!

Als alles achter de rug is kunnen we weer beschikbaar zijn voor het “echte” werk. Kinderfietsen repareren en volwassen adviseren hoe ze fietsen moeten herstellen. Onze dank weer voor de gulle gevers.

We kwamen bij ouderen die helaas niet meer hun fiets konden gebruiken vanwege lichamelijk ongemak. We zullen de fietsen een mooie bestemming geven. Eén fiets heeft een lage instap en dat is gunstig, want deze wordt nu als lesfiets gebruikt waar voornamelijk Afrikaanse vrouwen op gaan leren fietsen. Mocht u een fiets willen doneren belt u naar: Theo Bruin, telefoon 072 512 42 02 of 06 10 1 9 68 85 Wij hopen dat u ons werk in uw gebeden wilt gedenken.

Hartelijke groet van Theo Bruin, Geert Jongsma en het fietsprojectteam COA Heerhugowaard.

Kerk onlinenoord    <-- klik -->    zuid

peuterkerk