hit counter joomla
banners website 20223

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder 300

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.


 

anbi logo

 

privacy 895556

Dankwoord

en verwoording van wat gaande is.
Allereerst dank ik u, gemeenteleden uit Zuid en Noord, mede namens Doetie voor alle tekenen van meeleven die we in de afgelopen maanden van u mochten ontvangen! Wat doet het goed!
Hoe het met mezelf gaat?

Ik voelde mij al een hele tijd niet goed en verloor in de afgelopen maanden steeds meer aan kracht. Het is in feite een proces van jaren. Alle dingen voelden zwaar aan en activiteiten kostten me steeds meer energie. Was ik eerst ‘gewoon’ moe van alles, later ging dit over in een constante vermoeidheid/uitputting. Maar slapen deed ik ’s nachts nauwelijks… Ik heb geprobeerd het vol te houden en sleepte me op het laatst van overwinning naar overwinning, maar aan het eind van die krachten was het niet meer te doen. Ook mijn lichaam gaf meerdere signalen af, dat het zo niet langer door kon gaan. Eerst verzet je je hiertegen – je wilt dit helemaal niet, je zet alles op alles om staande te blijven – maar dit werkte averechts…

Nu moet ik ervaren dat ik zelfs geen power heb om ertegen te vechten. Het is meer een vrije val. In een vrijwel donkere nacht. En er is geen houvast, geen grond onder mijn voeten. Wel de pijn en het verdriet dat ik nu niet bij u en jullie kan zijn. God zij dank zijn er engelen om mij heen en flonkeren er verre sterren in die nacht. Die sterren zijn uw gebeden en groeten. Lichtpunten.

De bedrijfsarts heeft me opgedragen in de komende maanden volledige rust in acht te nemen en stress te vermijden. Dit is, merk ik zelf ook, hard nodig, want alles komt momenteel ongefilterd bij me binnen. Professionele hulp is er gelukkig van verschillende kanten.

Heel jammer vind ik het ook, dat ik niet bij het afscheid van collega Sibilla Verhagen kon zijn en in uw midden niet mijn dank voor haar collegialiteit en kameraadschap kon uitspreken. Daarom schrijf ik het hier op: ‘Sibilla, dank voor alles. Ik wens jou en je gezin Gods zegen toe voor de volgende etappe op jullie levensweg!’
Gemeenteleden, het ga u en jullie deze zomer goed.

Zoek de Zon op!
Hartelijke groeten, ook van Doetie,
Nielspeter

Kerk onlinenoord    <-- klik -->    zuid


 

peuterkerk


 

doneer 10