We zijn volop bezig en inmiddels heeft ook Piet de Jager zich bij ons team gevoegd waar we blij mee zijn, we zijn nu met z’n zessen! Dat is een zegen.
We zijn dankbaar voor de fietsen die u weer aangeboden heeft en doen ons uiterste best om daar een goede bestemming voor te vinden. Dat lukt goed, hoewel er soms misbruik gemaakt wordt van de lage prijzen (10-20 euro) die we bij Enjoy HHW rekenen en mensen in de verleiding brengen die fietsen door te verkopen.

181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Gesloten

geslotenHet kerkelijk bureau gesloten is van donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) tot en met 10 juni (2e pinksterdag)

Kopij Samen Verder

In verband met kraamverlof en vakantie van redactieleden sluit de inzending van de kopij voor het volgende nummer op woensdag 22 mei 18:00 uur.

Bericht Fietsproject - mei 2019

Dat is een probleem. Bij de verkoop moeten ze zich legitimeren en zeggen we dat het voor persoonlijk gebruik bedoeld is. Worden we dan toch nog bedrogen dan is dat maar zo. Een asielzoeker die voor de 4e keer een kinderfiets wil kopen terwijl hij 3 kinderen heeft die wordt geweigerd. Dat kan soms heftig zijn maar we staan er pal voor!
Verder heeft het AZC Den Helder ook interesse hoe we dat doen in HHW.
Kern van ons werk is dat we graag vuile handen maken aan kinderfietsen om blije smoeltjes te zien en ouderen vertrouwd te maken met hun fiets.
Blijft u aan ons denken? Dat hebben we nodig. Mocht u fietsen (fietsjes) ter beschikking willen stellen, belt u gerust. We halen ze bij u op.

Theo Bruin, vrijwilliger AZC Heerhugowaard.
Namens fietsprojectteam COA HHW
Westerweg 27 1851 AA Heiloo