Kerstwandeling

geslotenvan 21 december t/m 7 januari
is het kerkelijk bureau
gesloten

Wie wordt onze nieuwe gebouwenman/-vrouw?

Na jarenlange trouwe dienst heeft Piet Bogaards aangegeven te willen stoppen als kerkrentmeester.  Hij is de technische man in het College van Kerkrentmeesters. Als er iets met de (kerk)gebouwen aan de hand is, wordt zijn hulp ingeroepen. Hij geeft dan advies over de aanpak.

Dat kan gaan over een schade, een verbouwing, klein onderhoud, groot onderhoud etc. Hij houdt zich ook bezig met het geven van opdrachten in bouwondernemingen en installateurs. Al met al is dat een belangrijke bijdrage aan het voortbestaan van de kerk.
Er zullen vast gemeenteleden zijn met een (bouw)technische achtergrond die deze mooie taak over willen nemen.
Voor inlichtingen kunt u terecht bij Simon Binnendijk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

alpha