We zijn volop bezig en inmiddels heeft ook Piet de Jager zich bij ons team gevoegd waar we blij mee zijn, we zijn nu met z’n zessen! Dat is een zegen.
We zijn dankbaar voor de fietsen die u weer aangeboden heeft en doen ons uiterste best om daar een goede bestemming voor te vinden. Dat lukt goed, hoewel er soms misbruik gemaakt wordt van de lage prijzen (10-20 euro) die we bij Enjoy HHW rekenen en mensen in de verleiding brengen die fietsen door te verkopen.

181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Gesloten

geslotenHet kerkelijk bureau gesloten is van donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) tot en met 10 juni (2e pinksterdag)

Kopij Samen Verder

In verband met kraamverlof en vakantie van redactieleden sluit de inzending van de kopij voor het volgende nummer op woensdag 22 mei 18:00 uur.

Wie wordt onze nieuwe gebouwenman/-vrouw?

Na jarenlange trouwe dienst heeft Piet Bogaards aangegeven te willen stoppen als kerkrentmeester.  Hij is de technische man in het College van Kerkrentmeesters. Als er iets met de (kerk)gebouwen aan de hand is, wordt zijn hulp ingeroepen. Hij geeft dan advies over de aanpak.

Dat kan gaan over een schade, een verbouwing, klein onderhoud, groot onderhoud etc. Hij houdt zich ook bezig met het geven van opdrachten in bouwondernemingen en installateurs. Al met al is dat een belangrijke bijdrage aan het voortbestaan van de kerk.
Er zullen vast gemeenteleden zijn met een (bouw)technische achtergrond die deze mooie taak over willen nemen.
Voor inlichtingen kunt u terecht bij Simon Binnendijk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..