Gesloten

geslotenhet kerkelijk bureau is gesloten van donderdag 21 mei t/m dinsdag 2 juni

KB GIFbanner

samenverder 300

privacy 895556

Digitale geldzaken

Begin maart zijn de eerste daadwerkelijke stappen gezet op weg naar digitaal collecteren. We gaan de “Kerkgeld” app inrichten voor de PG Alkmaar. Voor dit projectje is een werkgroep samengesteld waarin de Kerkrentmeesters, de Diaconie, websitebeheer en het Kerkelijk Bureau is vertegenwoordigd.
Na een proefperiode met enkele gebruikers zullen we de app introduceren binnen de kerk.

Dat betekent dat iedereen op de hoogte wordt gebracht en dat er uitleg wordt gegeven voor zover dat nodig is. Het leuke van de app is dat er veel meer mogelijk is dan alleen collecteren. We zullen deze mogelijkheden langzaam maar zeker steeds meer gaan gebruiken. De app is bijvoorbeeld ook te gebruiken voor de actie kerkbalans.

Kerk onlinenoord    <-- klik -->    zuid

peuterkerk

29 maart Peuterkerk:
De goede herder
g
aat niet door i.v.m. het coronavirus

/* */