De paasactie van de ARK: doet u weer mee?

Ook dit jaar organiseert de Alkmaarse Raad van Kerken de paasactie. Dat doen wij om mensen die financieel en vaak ook sociaal in een moeilijke positie verkeren, een extraatje te kunnen bezorgen. Het blijkt telkens weer dat er in onze omgeving mensen zijn die steun goed kunnen gebruiken. Het feest van Pasen nodigt ook uit om solidair te zijn met onze naasten, veraf maar ook dichtbij.
Wij voeren de actie in de vorm het verstrekken van supermarktbonnen en cadeaubonnen van de Hema. Die cadeaubonnen zijn bedoeld voor kinderen die aan andere zaken dan levensmiddelen behoefte kunnen hebben. In 2022 hebben we, evenals in 2021, op bijna 400 adressen bonnen kunnen bezorgen.

Gezien de huidige omstandigheden (inflatie, energiekosten) verwachten wij dit aantal nu zeker weer.
Uit de reacties die wij vorig jaar ontvingen, maakten wij op dat de ontvangers niet alleen blij waren met de bonnen maar ook met de aandacht die die zij op deze manier kregen. In de begeleidende brief geven wij aan dat de attentie afkomstig is van de ARK en voegen wij een paasgroet toe.

Wilt u helpen de paasactie in 2023 weer mogelijk te maken? Dat kan door gift overmaken voor de kosten die hiermee gemoeid zijn via het rekeningnummer van de Alkmaarse Raad van Kerken, bankrekeningnummer NL77 INBG 0002 6852 43, o.v.v. 'Paasactie 2023'. De ARK is ANBI erkend en uw gift is dus aftrekbaar van de inkomstenbelasting. 
Wij hopen ook dit jaar weer op een succesvolle actie!

Namens de ARK,
Wim van Houten (06-18261595) en Ria de Rijke (06-49896107)
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pay off Protestantse Kerk 2019 RGB links