Mijn naam is Michelle Gerssen. Ik zit nu in de 3e klas van mijn opleiding op het CIOS in Haarlem.
Met het CIOS gaan wij een reis maken naar Zuid-Afrika voor 10 dagen. Wij gaan met een groep van 36 studenten/docenten. Wij gaan naar de plaats Phalaborwa. Het doel is kinderen met een/meerdere beperkingen te helpen door sport als middel te gebruiken en deze kinderen meer sportactiviteiten aan te bieden. Wij gaan dit doen in verschillende dorpen en scholen.

Daarnaast leiden wij mensen op tot het voortzetten van deze sportactiviteiten. Hiervoor willen wij graag geld inzamelen. Met dit geld willen wij in Zuid-Afrika allerlei spullen kopen om mee te kunnen sporten maar ook andere zaken die nodig zijn zoals rolstoelen, krukken maar ook spullen zoals schriften/pennen enz.

Door het geld daar uit te geven besparen wij veel extra bagagekosten en kunnen wij al het geld wat wij ophalen voor de kinderen daar gebruiken.
Hierdoor kunnen wij de mensen die een winkel hebben in Zuid-Afrika ook gelijk sponsoren door daar spullen te kopen.

Wilt u nou ook wat doneren voor de mensen in Zuid-Afrika dat kan! U kunt het geld overmaken naar de rekening van onze diaconie: NL82 RABO 0376 4424 84. Met al het geld zijn wij al heel bij en helpt u ons ontzettend.

Pay off Protestantse Kerk 2019 RGB links