In september ga ik voor de tweede keer naar Ethiopië in verband met mijn promotieonderzoek. Het onderzoek gaat over vier Jezusbewegingen in de islam en met welke woorden ze Hem bezingen vanuit hun moslimachtergrond. Het zijn volgelingen van Jezus die nog moeten groeien in hun geloof en weerbaarheid moeten ontwikkelen tegenover de vervolging waar ze mee te maken krijgen. Ze zijn natuurlijk heel blij dat ze Jezus gevonden hebben, maar verliezen soms hun baan, worden verstoten door hun familie en moeten verhuizen naar een andere plek.

Het zou fijn zijn om ze namens onze kerk te groeten, te laten weten dat ze niet alleen staan, dat er voor hen gebeden wordt, en als blijk daarvan ook een gift te geven als een teken van onze betrokkenheid met het Lichaam van Christus. Ik denk aan € 500,-, € 750,- of zelfs € 1000,- per Jezusbeweging. Daar hoop ik op en bid ik voor. Mijn persoonlijke bijdrage zal
€ 500,- zijn. Doet u mee? Dat zou geweldig zijn! Als ik terug ben, hoort u wat hun reactie was. Uw gift kunt u overmaken op rekeningnummer NL73 INGB 0002 6225 56 t.n.v. dhr. A.L. Mulder, met vermelding van Ethiopië.

Ane Mulder

Pay off Protestantse Kerk 2019 RGB links