hit counter joomla

Activiteiten

folder

De Protestantse Gemeente Alkmaar organiseert diverse activiteiten. Taakgroep Vorming en Toerusting geeft tweemaal per jaar een folder uit met het activiteitenprogramma. Het programma omvat cursussen, kringen, films en andere activieiten zoals gezamenlijk museumbezoek. De folder wordt bij de gemeenteleden thuisbezorgd en er zijn exemplaren in de kerkgebouwen beschikbaar. Klik hier om de folder te downloaden.

Leeskring Oudorp

Elke twee maanden op een doordeweekse middag van 15.00 uur – 17.00 uur een boek bespreken en daar samen over nadenken en de verschillende leeservaringen uitwisselen. Dat doen we al jaren in De Wijkplaats in Oudorp. Bij toerbeurt leidt één van de deelnemers de bespreking in.

De ervaring leert dat de bij elkaar gevoegde indrukken een boek rijker maken en ons als lezers ook. En het schept een onderlinge (vertrouwens)band. Op het moment telt de leeskring 11 leden. Nieuwe leden zijn welkom. U kunt zich opgeven bij Christien Noordegraaf

  • Gespreksleider: ds. Ferdinand van Melle, theoloog en publicist
  • Locatie: De Wijkplaats, Herenweg 14, Oudorp
  • Informatie en opgave: Christien Noordegraaf, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Image by Nino Carè from Pixabay

Leeskring Oudorp.

Elke twee maanden op een doordeweekse middag van 15.00 uur – 17.00 uur een boek bespreken en daar samen over nadenken en de verschillende leeservaringen uitwisselen. Dat doen we al jaren in De Wijkplaats in Oudorp. Bij toerbeurt leidt één van de deelnemers de bespreking in. De ervaring leert dat de bij elkaar gevoegde indrukken een boek rijker maken en ons als lezers ook. En het schept een onderlinge (vertrouwens)band. Op het moment telt de leeskring 11 leden. Nieuwe leden zijn welkom. U kunt zich opgeven bij Christien Noordegraaf

Gespreksleider:  ds. Ferdinand van Melle, theoloog en publicist
Locatie: De Wijkplaats, Herenweg 14, Oudorp
Informatie en opgave: Christien Noordegraaf, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer...

Geen evenementen
/* */