folder

De Protestantse Gemeente Alkmaar organiseert diverse activiteiten. Taakgroep Vorming en Toerusting geeft tweemaal per jaar een folder uit met het activiteitenprogramma. Het programma omvat cursussen, kringen, films en andere activieiten zoals gezamenlijk museumbezoek. De folder wordt bij de gemeenteleden thuisbezorgd en er zijn exemplaren in de kerkgebouwen beschikbaar. Klik hier om de folder te downloaden.

Kijk! Van Eyck!

Een vierdaagse reis naar Gent en Brugge
We maken van woensdag 15 april tot en met zaterdag 18 april een excursie naar de kunst van Jan van Eyck.
Het wordt een busreis van De Vrijheidskerk naar een hotel in Gent. We bekijken op woensdagmiddag de oude stad en maken een boottocht. Op donderdag bezoeken we het Stadsmuseum én de tentoonstelling ‘Van Eyck. Een optische revolutie’.

Op vrijdag maken we een dagtocht naar Brugge. Ook in die stad maken we een boottocht en lopen we rond. Het Groeningemuseum en de Onze-Lieve-Vrouwe-Kerk staan daar op ons program. Er is genoeg vrije tijd. Op zaterdag bezoeken we de Sint-Baafskathedraal en de Sint-Baafsabdij. Aan het eind van de middag gaan we weer richting Alkmaar.
Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Reissom: € 820 voor 15-19 deelnemers, resp. € 760 voor 20-24 deelnemers, eenpersoonskamertoeslag: € 132.
Bovengenoemde reissom is inclusief: • reis per luxe touringcar conform bijgevoegd programma incl. belastingen, kosten chauffeur, tol en parkeergelden, etc. • drie hotelovernachtingen in het goede 3* hotel Ibis Gent Centrum St. Baafskathedraal op basis van logies en ontbijt in tweepersoonskamers • drie diners in lokale restaurants • entree-, gids en reserveringskosten conform programma • boottocht van een uur in Gent en boottocht van 30 minuten in Brugge. Exclusief zijn: • overige maaltijden en drankjes bij de inbegrepen maaltijden • bezoeken buiten het gezamenlijke programma • eventuele huur audio-set • verplichte bijdrage Calamiteitenfonds à € 2,50 per boeking • boekingskosten à € 20,- per boeking bij individuele administratieve afwikkeling. Reisorganisatie: Labrys Reizen.
Opgave (z.s.m.): Nielspeter Jans, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vanaf 21 november: 072 515 76 25.

Binnenkort...

07 dec 2019  20:15 uur: