folder

De Protestantse Gemeente Alkmaar organiseert diverse activiteiten. Taakgroep Vorming en Toerusting geeft tweemaal per jaar een folder uit met het activiteitenprogramma. Het programma omvat cursussen, kringen, films en andere activieiten zoals gezamenlijk museumbezoek. De folder wordt bij de gemeenteleden thuisbezorgd en er zijn exemplaren in de kerkgebouwen beschikbaar. Klik hier om de folder te downloaden.

Kerstmiddag Zuid

Op 18 december om 14;00 uur is er weer de jaarlijkse kerstmiddag, georganiseerd door de diaconie. Voor Alkmaar Zuid vindt de middag plaats in de Vrijheidskerk. U bent allen, jong en ouder, hiervoor uitgenodigd. De viering in Zuid is dit jaar gecombineerd met de ontmoeting op woensdagmiddag.

Wij zouden het fijn vinden als u zich even opgeeft, zodat we bij benadering weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. U kunt bellen of mailen naar Winnie ter Veen, telefoonnummer: 072 785 15 40, of email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geeft u ook even door of u gehaald en gebracht wilt worden. Op woensdagmiddag kan dat bij Geertje Visser.

Zoals gewoonlijk staat elkaar ontmoeten centraal. Er is muziek, we zingen ook samen en natuurlijk is er het kerstverhaal. Er is koffie/thee/chocomel met de nodige lekkernijen in een prachtig versierde kerk. Kom en neem gerust uw buren mee.

Afbeelding van Alexas_Fotos via Pixabay

Binnenkort...