hit counter joomla

Activiteiten

folder

De Protestantse Gemeente Alkmaar organiseert diverse activiteiten. Taakgroep Vorming en Toerusting geeft tweemaal per jaar een folder uit met het activiteitenprogramma. Het programma omvat cursussen, kringen, films en andere activieiten zoals gezamenlijk museumbezoek. De folder wordt bij de gemeenteleden thuisbezorgd en er zijn exemplaren in de kerkgebouwen beschikbaar. Klik hier om de folder te downloaden.

Fiets- en wandelretraite

in de duinen - datum in overleg
Tijdens de fiets- en wandelretraite kun je nadenken over de weg die je gaat met jezelf, met God en met de mensen om je heen. Je gaat deze dag aan het werk met jouw eigen vraag en met wat je aangereikt wordt: tijdens de eerste stop lees je een tekst ter overweging en tijdens de tweede stop wandel je ‘Het pad van je leven’ aan de hand van beelden en woorden en sta je stil bij waar je geraakt wordt.

In alle rust kun je nadenken en spreken met God. Wie waren belangrijk op je weg, waar was God op die weg? Tijdens de derde stop kijken we terug naar wat je meeneemt om je weg verder te vervolgen. Deze retraite kan individueel of met een groepje gedaan worden. (max 8 personen)

  • Leiding : Anja Bergwerff
  • Tijd: individueel in overleg een ochtend of middag. Een groepje 10.30 – 17.00 uur. Lunchpakket meebrengen, voor drinken wordt gezorgd
  • Materiaal: Een schrift en pen om aantekeningen te maken
  • Opgave en info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06 24 84 41 07.

Meer...

Geen evenementen
/* */