folder

De Protestantse Gemeente Alkmaar organiseert diverse activiteiten. Taakgroep Vorming en Toerusting geeft tweemaal per jaar een folder uit met het activiteitenprogramma. Het programma omvat cursussen, kringen, films en andere activieiten zoals gezamenlijk museumbezoek. De folder wordt bij de gemeenteleden thuisbezorgd en er zijn exemplaren in de kerkgebouwen beschikbaar. Klik hier om de folder te downloaden.

Annulering Kerstnachtdienst

Zoals u zult begrijpen kan de kerstnachtdienst in de Grote Kerk dit jaar niet doorgaan. De noodzakelijke, aangescherpte maatregelen van oktober, in verband met het coronavirus, volgen wij op.
Dat betekent dat er slechts 30 personen op anderhalve meter afstand aanwezig kunnen zijn en zingen sterk wordt ontraden. Met een selectie- of reserveringssysteem doen wij geen recht aan het gastvrije karakter van de kerstnachtdienst in de Grote Kerk, waarbij iedereen altijd welkom is.

Wij hopen van harte dat wij u volgend jaar weer in de Grote Kerk kunnen ontvangen en wensen u in deze moeilijke periode, ondanks alles, toch goede kerstdagen in huiselijke kring.

Hartelijk groet, namens de kerstnachtdienstcommissie,
Arianne Hartenberg

Meer...