hit counter joomla

Activiteiten

folder

De Protestantse Gemeente Alkmaar organiseert diverse activiteiten. Taakgroep Vorming en Toerusting geeft tweemaal per jaar een folder uit met het activiteitenprogramma. Het programma omvat cursussen, kringen, films en andere activieiten zoals gezamenlijk museumbezoek. De folder wordt bij de gemeenteleden thuisbezorgd en er zijn exemplaren in de kerkgebouwen beschikbaar. Klik hier om de folder te downloaden.

Laatdiensten

3 oktober. Vorig seizoen was er drie keer een Laatdienst anders, in oktober, november en december. Kleine bijeenkomsten, zonder koor, ingetogen en geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.
Zolang de culturele instellingen niet open konden waren er ook geen Laatdiensten. Via internet was er voldoende aanbod in de sfeer van de Laatdiensten, en bovendien beschikken we niet over de middelen en mensen om zelf dat allemaal te doen.
Nu ziet de wereld er weer anders uit, culturele instellingen gaan met goede voorzorgsmaatregelen weer open. Ook de Laatdiensten denken in oktober weer te kunnen starten, wellicht nog wel in kleine bezetting en dan zonder het volledige koor. Met Jelle Jan zoeken we uit wat mogelijk is.


Steeds zullen we de richtlijnen van het RIVM volgen.
Niets zal hetzelfde zijn na deze pandemie, en nu al lijkt het weer de verkeerde kant op te gaan. Via de digitale nieuwsbrief van de Laatdiensten en de website kunt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen. www.laatdiensten.nl. U kunt zich op de website t.z.t. ook aanmelden voor de diensten.

Meer...

 
 10 okt 2021  16:00 uur:
Bachcantate
 
 10 okt 2021  19:30 uur:
Taizéviering In Schermerhorn
 
 27 nov 2021
Expositie Marga Jelles (sluiting)