folder

De Protestantse Gemeente Alkmaar organiseert diverse activiteiten. Taakgroep Vorming en Toerusting geeft tweemaal per jaar een folder uit met het activiteitenprogramma. Het programma omvat cursussen, kringen, films en andere activieiten zoals gezamenlijk museumbezoek. De folder wordt bij de gemeenteleden thuisbezorgd en er zijn exemplaren in de kerkgebouwen beschikbaar. Klik hier om de folder te downloaden.

Bijbelgroep Zuid

In januari gaan we weer door met de (katholieke) bijbelkring in de Pius X kerk. Die wordt gehouden elke tweede donderdag van de maand. In het nieuwe seizoen 2019-2020 gaan we op zoek naar verhalen over mensen die 'Gods stem horen' of heel nabije ervaringen met God hebben. We denken dan aan bijvoorbeeld Henoch, Abraham of Samuel in het Oude Testament en aan Maria, Paulus of Petrus in het Nieuwe Testament.

Wilt u mee komen lezen? Van harte welkom! We hebben nog plek voor drie mensen. Eigen Bijbel graag meenemen, nl. de Nieuwe Bijbelvertaling in de RK-uitgave.

Image by Free-Photos from Pixabay

Meer...