folder

De Protestantse Gemeente Alkmaar organiseert diverse activiteiten. Taakgroep Vorming en Toerusting geeft tweemaal per jaar een folder uit met het activiteitenprogramma. Het programma omvat cursussen, kringen, films en andere activieiten zoals gezamenlijk museumbezoek. De folder wordt bij de gemeenteleden thuisbezorgd en er zijn exemplaren in de kerkgebouwen beschikbaar. Klik hier om de folder te downloaden.

Inloopmiddagen in de Vrijheidskerk

In september 2019 zijn we in de Vrijheidskerk begonnen met inloopmiddagen. Elke woensdagmiddag van 14.00 u tot 16.00 uur is er voor ieder die dat wil, de mogelijkheid om zomaar gezellig een kopje koffie of thee te komen drinken, een spelletje met elkaar te doen, te werken aan een puzzel, te sjoelen, mandala’s te kleuren, een wandelingetje in de mooie tuin te maken, noem maar op. Voor een gesprek staan we ook altijd klaar.

Het zijn altijd gezellige middagen. Hebt u/ heb jij zin, kom dan ook een keer kijken. Er kunnen altijd nog meer mensen bij.

• Leiding: Verschillende gemeenteleden
  • Datum en tijd: woensdagen 14.00 – 16.00 uur
  • Plaats: Vrijheidskerk, Hobbemalaan 2a, Alkmaar.

Afbeelding van Alan Robb via Pixabay

Meer...