hit counter joomla

We zijn volop bezig en inmiddels heeft ook Piet de Jager zich bij ons team gevoegd waar we blij mee zijn, we zijn nu met z’n zessen! Dat is een zegen.
We zijn dankbaar voor de fietsen die u weer aangeboden heeft en doen ons uiterste best om daar een goede bestemming voor te vinden. Dat lukt goed, hoewel er soms misbruik gemaakt wordt van de lage prijzen (10-20 euro) die we bij Enjoy HHW rekenen en mensen in de verleiding brengen die fietsen door te verkopen.

181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Gesloten

geslotenHet kerkelijk bureau gesloten is van donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) tot en met 10 juni (2e pinksterdag)


Kopij Samen Verder

In verband met kraamverlof en vakantie van redactieleden sluit de inzending van de kopij voor het volgende nummer op woensdag 22 mei 18:00 uur.

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.

anbi logo

Bericht Fietsproject - juli 2018

Ook in deze warme zomertijd is er volop te doen in de werkplaats.
Met Theo en Magda van het Tweewielercentrum in De Hoef is een hartelijke samenwerkingsrelatie ontstaan. Vandaag kreeg ik van hen een jongensfiets gratis mee. Er zat voor hen teveel werk en kosten aan om rendabel te verkopen.
Aan de andere kant kom ik om kromme wielen te laten repareren, laatste keer een nieuwe remnaaf in een achterwiel en een verbogen voorvork. Zo is er altijd wat.

De kosten hiervoor en de baten uit verkopen van fietsen lopen mooi gelijk op.
De werkplaats staat in de hartelijke belangstelling van kinderen. Zo komen ze soms met een barrel van een kinderfiets die achteraf helemaal niet van hen is maar ergens gevonden op het terrein. Opletten dus. Bernard heeft dat sneller in de smiezen dan ik.
We krijgen weer tekort aan kinderfietsen van 8-12 jaar. Daarom blijft mijn laatste vraag actueel. U een goede zomertijd toewensend,
Blijft u aan ons denken?

Theo Bruin, vrijwilliger COA Alkmaar
06 10 19 68 85 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.