181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

is het kerkelijk bureau
gesloten

Aluminiuminzameling

aluminiumEn weer is er € 60,00 gestort. De opbrengst per kilo is wel iets lager, maar het aluminium brengt nog steeds cash geld op. Ik heb net Vluchtelingenwerk blijgemaakt met 60 euro voor de kinderen in de AZC's in Alkmaar en Heerhugowaard. We zijn nu aan het sparen voor Novib, voor Empowerment. Novib wil vrouwen in ontwikkelingslanden zo goed opleiden, dat zij in hun gemeenschappen leidinggevende functies kunnen bekleden. In 65% van deze dorpen en organisaties gaat het onder leiding van vrouwen beter met de leefomstandigheden. Een prima doel. Daarna gaan we sparen voor het FabLab bij het kanaal in Alkmaar. Dit laboratorium geeft mensen van 2 t/m 100 gelegenheid om ontdekkend en vernieuwend met duurzaamheid en techniek bezig te zijn. Zij vinden, tijdens de vrije inlopen, een plek, waar zij, met hulp van vrijwilligers, met hun project aan de gang kunnen gaan.

Deze (jonge) onderzoekers mogen alle beschikbare computers en machines gebruiken. Een van de machines van dit vrijwilligersproject is dringend aan vervanging toe. Daar gaan we voor.

Hartelijke groeten, Trijnie