hit counter joomla
181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.


anbi logo

Fietsactie voor kinderen van asielzoekers

De maanden september en oktober zijn ook weer erg goed geweest; resp. 7 kinderfietsen en 14 fietsen. De 7 kinderfietsjes kon ik van een Turkse vader van een groot gezin kopen. Hij knapt ze op om wat bij te verdienen. Zo kom ik werkelijk overal.

Er zijn nieuwe ontwikkelingen in het AZC Robonsbosweg. Er is iemand gevonden die er elke morgen wil werken aan fietsen. Gelukkig!!
Ook zijn er daar meer fietsen uitgereikt aan kinderen. Dat gaat nu goed lopen.
Afgelopen week gaf iemand mij een mooi exemplaar, een speciaal voor haar gemaakte fiets. Ze moest hem wegdoen in verband met rugklachten. Daar hebben we een mooie oplossing voor gevonden. Zo helpt het aan 2 kanten.

Op een dag bij Theo Schilder een fiets bij de achterdeur gekocht die er mooi uitzag en maar 20 euro kostte. Ik blij, maar… het lager van de trapas was kapot. Samen met Bernard gerepareerd. Hij had nog een lager liggen. Weer een puike fiets.
Bernard is de reparateur van het AZC Picassolaan. Met hem werk ik elke vrijdag samen.
Heel hartelijk dank voor uw gulle gaven en ik hoop dat u aan dit dankbare project zult blijven denken de komende maanden.

Vriendelijke groet,
T.J.J. Bruin, diaken/sociaal vrijwilliger
072 512 42 02, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.