hit counter joomla
181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.


anbi logo

Aluminiuminzameling

aluminium

>p>Lieve mensen, wat is er weer veel aluminium ingebracht in de laatste tijd. Geweldig!
We konden Wieke Wijntje Kingma voor haar volgende reis naar de Dominikaanse Republiek € 175,00 meegeven.

De Jongeren kregen voor de opknapbeurt van Delta € 100,00 en met de kaarsenverkoop, kwamen we op totaal € 180,00. Daar kunnen ze wel wat potten verf voor kopen, dacht ik zo. Ook hebben we € 60,00 overgemaakt aan de Alkmaarse familie Diallo-Pinster, die zorgt, dat er ruim 1000 kinderen in Guinee / Afrika, in 2 ploegen ('s morgens en 's middags), naar de basisschool kunnen gaan. Het geld is besteed aan een aantal nieuwe schoolbanken, die door de plaatselijke timmerlieden zijn gemaakt.
Nu sparen we weer op twee sporen. We gaan voor € 200,00 t.b.v. de nieuwe stoelen voor de Blije Mare en de andere stroom is voor Toneelgroep De Eenhoorn, een dagbestedingsgroep van Reigersdaal, waar mensen met een verstandelijke beperking, taboe-doorbrekende toneelproducties maken. Het geld zal besteed worden aan het organiseren van workshops voor de spelers. Daarna is op verzoek van een gemeentelid de Zonnebloem - Afdeling Alkmaar aan de beurt.
Mocht u ook waxinelichtjes, theelichten en plastic doppen in willen leveren, dan wel graag apart verpakt en niet los door elkaar. Dat is echt ondoenlijk voor mij, om uit te zoeken. Bedankt maar weer.

Hartelijke groeten, Trijnie Bakker