hit counter joomla
181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.


anbi logo

Fietsactie - maart 2017

Deze maanden zijn er nauwelijks of geen meldingen meer geweest. Mogelijk is er “actiemoeheid” ontstaan. Toch wil ik u melden hoe blij de gezichten zijn als we weer een mooie fiets hebben kunnen afleveren.


Ik wil u wijzen op een plan dat we ontwikkeld hebben in samenwerking met de Rotary Heiloo. Vorig jaar augustus ben ik zelf op de Rotary afgegaan met een verzoek om fietsen voor kinderen van asielzoekers te doneren. Dat is aangeslagen. Deze organisatie gaat 40 fietsen leveren aan het COA Robonsbosweg op leenbasis. Dat heeft best veel voeten in de aarde om dat te organiseren. Daar ben ik als adviseur bij betrokken.
Nu heeft het COA Picassolaan geen fietsen én een opslagplaats die er vreselijk uitziet. Het aanbod van de Rotary is om dat op te knappen, samen met ons, als wij 10 damesfietsen kunnen leveren. Daarom doe ik nog een dringend beroep op uw goedgeefsheid om dat op te brengen. Ook heb ik de Christelijk Gereformeerde gemeente Alkmaar hierom gevraagd. Zou het lukken? Ik hoop het vurig.
Houdt u ons werk ook in gebeden in gedachten alstublieft, zonder dat zal het niet gaan,

In Hem verbonden,
T.J.J. Bruin, vrijwilliger COA Alkmaar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.