hit counter joomla
181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.


anbi logo

Aluminiuminzameling

Het aluminiumsparen gaat maar door, samen met u!
We sparen nog steeds tot € 60,00 voor kleinschalige goede doelen. Deze keer sparen we voor de Stichting ALS op de weg. De spierziekte ALS is zeer progressief en de mensen, die er aan lijden, sterven helaas veel te snel.

Zij hebben echter goede baat bij fietsen. Ze voelen zich daardoor fitter, hebben meer energie en hun lijf is minder pijnlijk. Omdat de ziekte zo snel gaat, is het eigenlijk geen doen, om iedereen een eigen driewielfiets te geven. Daarom heeft deze stichting een aantal elektrische driewielfietsen aangekocht, om uit te lenen aan deze mensen. Deze stichting heeft geld nodig voor het brengen van de fietsen naar de ALS-patiënten en voor reparatie van de fietsen. Kortom weer een prima goed doel.

Onlangs hebben we € 60,00 gestort naar de Zonnebloem Afd. Huiswaard, op verzoek van een gemeentelid. We sparen ook nog steeds voor een nieuwe stoel voor de Immanuelkerk.

Blijft u het aluminium schoon en droog inleveren in de hal van De Blije Mare. Geen chipszakken, koffiepakken en conservenblikken. Gebruikt u bij deze laatste anders even een koelkastmagneetje. En als u ook plastic doppen in levert, wilt u die dan a.u.b. apart houden. Het is ondoenlijk voor mij, om die zelf allemaal tussen het aluminium uit te zoeken. Het zijn echt twee totaal verschillende stromen. Ik ga ervan uit, dat u weer op de goede manier meespaart.

Dank u wel.
Hartelijke groeten, Trijnie Bakker