hit counter joomla
181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.


anbi logo

Aluminium-inzameling

Het moest er toch een keer van komen. Na 35 jaar aluminium inzamelen voor goede doelen, ga ik nu afbouwen met de aluminium-inzameling. Het groeit mij wat boven het hoofd, wegens jarenlang groter wordend succes. We hebben wel 150 kleinschalige goede doelen in binnen- en buitenland kunnen helpen met minimaal € 60,-.

Er was de laatste tijd zoveel aanvoer en dat was niet altijd even goed verzorgd. Veel natte blikjes, te dunne zakken met gaten er in, veel rommel er tussen en dat gaf heel veel extra werk.

We beginnen dus met de medicijnstrips! Deze kunnen binnenkort niet meer ingeleverd worden. De ijzerwerf geeft aan ze niet meer te willen hebben. Helaas moet u die voortaan in het restafval doen. Ik wil daar per 1 januari vanaf zijn! Voor de mensen, die al eerder inleverden, blijf ik nog wel het andere aluminium innemen, mits droog en schoon! Het liefst te brengen in de hal van de Blije Mare. Inleveren in een stevige tas met hengsels, die u één keer dichtknoopt. Geen strakke touwtjes, plakband en dubbele knopen.

En... ook geen koffiepakken, geen chipszakken en geen glimmend plastic. Gebruikt u bij de blikjes a.u.b. eerst even een magneetje. Aan ijzeren blikjes blijft de magneet hangen. Die zijn dus niet van aluminium en daar kan ik dus ook niets mee. (b.v. div. Coca Cola- en div. bierblikken. Gooit u die a.u.b. in de PMD-bak van de gemeente. Wilt u dit ook aan uw achterban mededelen, dat ik ga stoppen met de medicijnstrips?

Bij voorbaat dank.
Trijnie Bakker