181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

is het kerkelijk bureau
gesloten

Aluminium en zo

Lieve mensen, wat hebt u in het verleden veel medicijnstrips ingeleverd. Die besloegen een behoorlijk deel van de opbrengst. Zoals ik al schreef: Het groeide mij wat over het hoofd en per 1 januari kan ik ze ook niet meer inleveren. Wél al het andere schone en droge aluminium. We krijgen op dit moment 80 cent per kilo.

Daar blijf ik voorlopig dus echt wel mee doorgaan. We sparen nog voor een lamp op zonne-energie en we helpen graag twee jonge vrouwen hier, in Alkmaar, uit de brand. Zij zagen, binnen anderhalf jaar tijd, twee keer hun balletschool met al hun spullen, muziekbanden, geluids-aperatuur, decormateriaal, (kinder)danskleding, rekwisieten en wat je maar kunt bedenken, in een hevige brand, totaal verloren gaan. Dus heb ik hen € 60,00 toegezegd. Er is ook een verzoek bij mij binnen gekomen voor een bijdrage aan onze jongerenorganisatie Provider. Natuurlijk gaan we daar ook voor aan de slag.
In de waxinelichtjes-cupjes zat ook behoorlijk wat kaarsvet, waarvan ik, zoals u weet, kaarsen van maakte. Op de 2de en 3de advent zette ik ze voor u neer in de hal van de Blije Mare en in de spaarbus voor de stoelen. Daar kwam toch maar maar weer zo'n € 80,00 terecht, waarvoor hartelijk dank.

Hartelijke groeten en heel veel dank, dat u mee helpt met inzamelen van aluminium.
Trijnie Bakker