hit counter joomla
181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.


anbi logo

Aluminium

Inmiddels is er een bedrag van € 60,00 gestort naar Mirjam en Mathea van Dansschool Attitude. Zij zagen binnen anderhalf jaar 2 keer al hun balletspullen, dus balletkleding van alle kinderen/leerlingen, parapluutjes, linten, balletschoentjes, hoepels, engelenvleugeltjes, muziekbanden, CD's en andere attributen in een felle brand verloren gaan. Zij danken u hartelijk voor de bijdrage.

Ook kochten we een lamp op zonne-energie. Hierdoor kreeg een Surinaamse leraar zo'n lamp voor zijn correctie- en voorbereidingswerk. De lamp hier, is geschonken aan vrijwilligersproject de Kruidentuin in de Rekerhout, voor de blokhut. De wied- en snoeiploeg, die de tuin op de woensdagavond bijhoudt, heeft daar nu ook 's avonds licht.

We gaan nu op verzoek van de schoonzus van de familie Tijsen € 60,00 sparen voor onderzoek naar de ziekte van Pompe. Dit is een erfelijke stofwisselingsziekte, waarbij door een tekort het GAA-enzym, zich verkeerde stoffen ophopen in de spieren. Door deze ophoping raken alle spieren aangetast. Men is al dicht bij een behandeling. Deze ziekte is erg pijnlijk en valt onder het Princes Beatrix Spierfonds.

De spelregels nog even: Schoon en droog aluminium in een stevige tas. Geen verpakkingen van koffie, chips en restaurantkoekjes en medicijnen. Als u het bij blikjes niet weet, gebruik dan even een (koelkast) magneetje.
Dank u wel voor uw medewerking.

Trijnie Bakker