181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Van de diaconie - april 2018

Blij verrast zijn wij met een royale opbrengst in de 40-dagentijd voor ons project in Oeganda. We kregen een aantal spaardoosjes terug, die brachten zo'n € 350 op. Dan waren er de sobere maaltijden in de Vrijheidskerk, waar wekelijks geld werd opgehaald. Ook waren daar Mies en Judith die van paaseitjes kleine boeketjes hadden gemaakt en vilten paashaasjes.

We konden die kopen en zo kwam er een mooi extra bedrag binnen. In de Immanuelkerk was een paasontbijt en ook daar werd royaal gegeven. Alles bij elkaar kregen we voor Oeganda zo'n € 1250 binnen en dat kan de kerk daar via Kerk in Actie goed gebruiken.
We houden u op de hoogte.

De paascollecte voor een project in Ghana, aangedragen door gemeenteleden is ook goed voor bijna € 900.-- Dank u wel daarvoor.
We gaan weer vol goede moed verder en hebt u een collecte gemist, of wilt u liever een gift per bank overmaken? Dat kan altijd Het nummer van de diaconie staat op de contact-pagina. Vermeldt u er dan wel bij voor welk doel uw gift is?

Uw diakenen.