hit counter joomla
181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.


anbi logo

Bericht Fietsproject - mei 2018

Afgelopen maand hebben we bespreking gevoerd met de locatiemanager in COA Heerhugowaard. Wij kenden elkaar al van levering van fietsen aan COA Hhw. Ik snoei daar ook de fruitbomen. We zijn meer dan welkom daar en krijgen een grote voormalige wasruimte (40 wasmachines) als werkplaats. Ook onze huidige reparatiecontainer wordt er pal naast geplaatst. Tevens is er ruimte om reservefietsen op te slaan. Dat is goed nieuws. We kunnen door.

Onze werkwijze blijft identiek:
Jeanine wil hetzelfde systeem van borgcontracten voor jongeren van 13 tot 18 jaar overnemen zoals dat op Robonsbos gebeurt. Kinderen van 2 tot 13 jaar krijgen hun fietsen in eigendom(ouders).
We blijven op COA Robonsbos totdat er voor ons niets meer te doen valt omdat de bewoners uitgeplaatst zijn. In juni met de zomervakantie zal er wel een uittocht op gang komen verwachten we.

Afgelopen woensdagmiddag zijn we weer druk in de weer geweest met banden plakken, lamme pedaal vastzetten en bij een kinderfiets is de ketting strakker gezet. Toen we die fiets weer omdraaiden viel het voorwiel uit de vork!! Levensgevaarlijk. Een moer was compleet afwezig.
Zulke incidenten bepalen je weer hoe attent je moet zijn met je werk. Alles altijd even snel checken.
Dat was het weer.

Blijft u aan ons denken?
Theo Bruin, vrijwilliger COA Alkmaar
Westerweg 27 1851 AA Heiloo
072 5124202
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.