hit counter joomla
181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.


anbi logo

Aluminium

Lieve mensen, er is alweer een bedrag gestort. Deze keer is er € 60 geschonken aan het Prinses Beatrix Spierfonds ten behoeve van De Ziekte van Pompe. Bij deze ziekte ontbreekt er een enzym in het lichaam, waardoor niet alle afvalstoffen in de spieren afgebroken worden. Die hopen zich uiteindelijk op en dat geeft heel veel pijn. De ziekte komt vooral voor bij jonge mensen. Er is nog steeds onderzoek nodig.

Nu gaan we voor de volgende € 60, We gaan sparen voor de Alkmaarse Stichting Prakkie 72. Mevrouw Sylvia Bos krijgt restanten van de voedselbank en soms krijgt ze producten van volkstuintjes of fruit van particulieren. Zij zorgt er voor, dat gezinnen die net geen gebruik mogen maken van de voedselbank toch af en toe een pakket krijgen. Goed werk dus. Het geld is bedoeld om af en toe eens een cadeautje of iets lekkers in het pakket er bij te doen.

Het gaat prima met de inzameling. Nog even de spelregels: droog en schoon aluminium, zo plat mogelijk. Geen glimmend koekjes- en chipsverpakkingen, geen koffiepakken en geen medicijnstrips. U kunt uw aluminium kwijt in de hal van De Blije Mare.
Bedankt allemaal weer voor uw medewerking en tot ziens.
Groetjes, Trijnie Bakker 072 531 59 34