hit counter joomla
181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.


anbi logo

Bericht Fietsproject - september 2018

Deze warme zomer veel gebeurd. Op vrijdag 17 september hebben we de fietsen van het COA verhuisd. Met hulp van Gerard de Weerdt zijn we met een grote aanhanger 8 maal heen en weer gereden om alle fietsen over te brengen naar COA HHW. Onder de uitgeleende Rotary waren veel fietsen die ernstig verwaarloosd zijn en geleden hebben. Die moeten allemaal weer gerepareerd worden. 
Ik moest erg denken hoe ik met mijn fiets tijdens de middelbare schooltijd ben omgegaan!

De ontvangst in HHW was zeer hartelijk en we krijgen steun van 3 collega’s die ons helpen met het project.
Probleem was dat de ruimte die gereserveerd was voor de fietsen bezet was met containers beddegoed (sic!). Dus zijn ze over 3 plaatsen verdeeld. Maar dat gaat goed komen is mij verzekerd.
Onze werkplaats zelf hebben we op 24 september afgesloten. Het is een container. We hebben alle reservemateriaal erin opgeslagen. Ook konden wij nog 10 kinderfietsen van het terrein verzamelen die we zelf hadden uitgegeven en door de asielzoekers waren achtergelaten. Het waren wel wrakken geworden.
De fietsenwerkplaats is nu klaar voor de reis naar COA HHW. Eind september starten we na mijn vakantie met het fietsenproject in HHW. Eerst heel veel uitzoeken, overzicht krijgen en organiseren; leuk!!
We kregen ook nog weer kinderfietsen aangeleverd van u als gemeente. Dat geeft de burger altijd weer moed en die blijven we nodig hebben.

Blijft u aan ons denken?
Theo Bruin, vrijwilliger COA Alkmaar en Heerhugowaard
Westerweg 27 1851 AA Heiloo
06 10 19 68 85, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.