We zijn volop bezig en inmiddels heeft ook Piet de Jager zich bij ons team gevoegd waar we blij mee zijn, we zijn nu met z’n zessen! Dat is een zegen.
We zijn dankbaar voor de fietsen die u weer aangeboden heeft en doen ons uiterste best om daar een goede bestemming voor te vinden. Dat lukt goed, hoewel er soms misbruik gemaakt wordt van de lage prijzen (10-20 euro) die we bij Enjoy HHW rekenen en mensen in de verleiding brengen die fietsen door te verkopen.

181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Gesloten

geslotenHet kerkelijk bureau gesloten is van donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) tot en met 10 juni (2e pinksterdag)

Kopij Samen Verder

In verband met kraamverlof en vakantie van redactieleden sluit de inzending van de kopij voor het volgende nummer op woensdag 22 mei 18:00 uur.

Paaspakketten

De Paaspakkettenactie 2019 is een groot succes geworden. Dankzij alle gaven, in natura en financieel, hebben we 256 pakketten kunnen vullen en bezorgen. Dat waren er nog meer dan vorig jaar. Alle mensen die hieraan bijgedragen hebben, danken wij hartelijk. Wij bedanken ook de diaconieën die de actie financieel steunden.
Een groot aantal vrijwilligers heeft de ingezamelde goederen gesorteerd, de pakketten ingepakt en bezorgd. Dat de grote ruimten van het gebouw van het Apostolisch Genootschap mochten gebruiken hielp mee met het organiseren van het inpakken en het ophalen van de pakketten
Wij hopen volgend jaar de actie opnieuw te kunnen houden.

Namens het paaspakkettenteam 2019
Ria de Rijke