hit counter joomla
181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.


anbi logo

Mano a mano: Januari 2013

manomanoIn februari 2013 mag ik met stichting Mano a Mano weer een waterproject doen in de Dominicaanse Republiek. We zijn met 22 deelnemers en we hebben er allemaal zin in (weer) aan het werk te gaan. Er is veel te doen in deze 3 weken.
De eerste plannen waren 50 latrines in het dorpje Maluco, in de buurt van Los Anones, en het herstellen en uitbreiden van de waterleiding. Deze mensen hebben al jaren geen schoon drinkwater meer. Op de voorbereidingsdag begin januari is duidelijk geworden dat het om 100 latrines gaat... Deze verdubbeling is het gevolg van een bijdrage van 'Wilde Ganzen'. Een grote uitdaging om dit met z'n allen voor elkaar te krijgen! We hebben er alle vertrouwen in dat het met hulp van de bewoners van Maluco gaat lukken.


Tijdens het project zal Dokter Ramona ook weer een dag spreekuur houden in het dorp waar we aan het werk zijn. De bewoners hebben niet altijd de mogelijkheid om naar de reguliere spreekuren te gaan.
Begin maart ben ik weer terug en probeer zo snel mogelijk weer eens een diapresentatie te geven van mijn werkzaamheden tijdens het koffiedrinken na de kerkdienst in de Blije Mare. Ook kan ik voor groepen een presentatie verzorgen over mijn projecten in de Dominicaanse Republiek. Ik houd u op de hoogte.
Op de site www.manoamanodomrep.nl zijn onze vorderingen te volgen tijdens het project. Ook staan daar mogelijkheden om een latrine te sponseren.
Als u mij persoonlijk wilt ondersteunen voor deze reis kunt u een bijdrage overmaken op: ING 2089180, W.W. Kingma tnv project MaM2013.

Hebt u vragen neem dan gerust contact met mij op.
Vriendelijke groet,
Wieke Wijntje Kingma
072 – 561 56 31 of 06 49 60 67 08
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.