hit counter joomla
181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.


anbi logo

Mano a mano: Mei 2011

 

Het laatste bericht over de school in Mamey Macho waar ik in februari heb gewerkt:

Van het geld dat er achtergebleven is zijn gasflessen gekocht om de dagelijkse maaltijd voor de schoolkinderen te kunnen klaarmaken. Daarnaast zijn er in verschillende voedselpakketten bij de allerarmsten afgeleverd en heeft een groep mannen van het dorp op diverse plaatsen landerijen bewerkt en ingezaaid. Onze aanwezigheid geeft inspiratie om verder te ontwikkelen!
In het najaar, 3-19 november, is er weer een volwassen project van World Servants naar de Dominicaanse Republiek, DR311. Op de planning staan 160 huisjes die een kraan bij hun huis krijgen. Het werk bestaat uit graven, leidingen leggen en kranen samenstellen. Op internet staat een diavoorstelling om een indruk te krijgen wat een waterleidingproject inhoud . http://www.youtube.com
Naast het 'technische' deel is er weer kinderwerk en worden er regelmatig huisbezoeken gedaan om meer te horen over hoe het leven is in de bergen. Waarschijnlijkheid zal ook dr. Ramona in die periode één van haar spreekuren houden. www.ramonafonds.nl.
Het meemaken van een project een indrukwekkende, bijzondere ervaring voor de deelnemers én voor de bewoners! Ik nodig u/jou daarom van harte uit mee te gaan met dit project.
Informatie: www.worldservants.nl. project DR311, La Joya
Uiteraard kan ik ook de nodige informatie geven.

Met vriendelijke groet,
Wieke W. Kingma,
Lid van PKN-Alkmaar Noord
072-5615631, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.