hit counter joomla
181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.


anbi logo

Mano a mano: Project in Dominicaanse Republiek gaat door

Een Mano a mano project....
voor de tijd van je leven

Het was even spannend maar het project in het najaar gaat toch door. Met 21 deelnemers gaan we van 7 tot en met 22 november 2013 aan het werk in Los Anones. Dit ligt ongeveer 2 uur rijden van de hoofdstad Santo Domingo. In de gemeenschappen rondom Los Anones zijn de laatste 10 jaar watervoorzieningen aangelegd en latrines gebouwd. Dit heeft een groot positief effect op de regio en zijn bewoners.

In Los Anones staat ook het multifunctioneel centrum van World Servants waar we vaak als groep verblijven. Er is een grote gemeenschappelijke ruimte die gebruikt wordt als trainings- en opleidingscentrum voor de bewoners van het gebied. En het biedt plaats aan dr. Ramona om haar medische kliniek te houden maar blijkt niet groot genoeg te zijn. Men wil het graag uitbreiden met extra ruimtes voor de tandarts, een wachtruimte en toiletten.
Ook zijn er nog plannen op het land wat rondom het centrum ligt terrassen te maken. Men wil graag proeftuinen aanleggen om boeren instructies te geven ter verbetering van hun opbrengsten.
Daarnaast willen we in het dorp Los Anones en omgeving een aantal huisjes opknappen. Schamele hutjes waar je eigenlijk de naam ‘huis’ niet voor kunt gebruiken. Een zandvloer, een dak met gaten. En dat met de vele regen tijdens het orkaanseizoen.
Een grote verscheidenheid aan werkzaamheden staat ons te wachten en vol verwachting wordt naar ons uitgekeken.
Als u het project wilt ondersteunen kunt u een bijdrage overmaken naar:
stichting Mano a Mano, Bolsward: NL10 RABO 01626.96.035 o.v.v. DR2013nov.
Een persoonlijke bijdrage kunt u overmaken naar:
W.W. Kingma, Alkmaar: NL23 INGB 0002089180 o.v.v. DR2013

Groeten,
Wieke Wijntje Kingma, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel 072 – 561 56 31
www.manoamanodomrep.nl.
www.ramonafonds.nl