hit counter joomla
181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.


anbi logo

Aluminiumsparen - oktober 2014

Wat gaat het goed! Heel veel schoon aluminium wordt ingeleverd in de hal van De Blije Mare. Regelmatig kan ik een flink aantal kilo's inleveren en de prijs trekt ook weer een klein beetje aan. U mag het nog wel wat kleiner maken, goed in elkaar knijpen of er even op gaan staan.

We hebben onlangs gespaard voor een bijdrage aan een rolstoel-bakfiets met elektrische ondersteuning voor dubbelgehandicapten, die wonen in de zorginstelling Leekerweide in Wognum. Inmiddels is er ook al een flink bedrag bij elkaar voor de Stichting "My music, my breath". 

Deze stichting zorgt er voor, dat er een stellage geplaatst wordt op een rolstoel van zwaar lichamelijk gehandicapten, met daarop gemonteerd een Magische Fluit (Magic Flute). Door het op en neer bewegen van het hoofd kan er d.m.v. deze elektronische fluit muziek gemaakt worden. Dat stemt niet alleen vrolijk, maar het bespelen van deze fluit zorgt ook voor een betere en rustiger ademhaling. Hiervoor gaan we ook weer door tot € 60,00. Op http://www.mybreathmymusic.com staat een filmpje over de Magic Flute.

Omdat er verhoudingsgewijs veel aluminium wordt ingeleverd door veel mensen op leeftijd, wil ik daarna gaan sparen voor de Granny's (Grootmoeders) van Dorcas. Veelal oudere vrouwen leven in Oost Europa onder zeer schrijnende en miserabele omstandigheden en hebben, met de winter op komst, dringend voedsel, warmte en goed onderdak nodig. Ik wil voor dit doel doorgaan tot € 120,00. Ik noem nog wel even de kenmerken en de spelregels. Aluminium: roest niet, is in kreukbaar,is licht metaal en rammelt. Graag schoon inleveren in een stevige plastic tas met hengsels, die u 1x dichtknoopt. NIET inleveren: Koffiepakken, chipszakken, heel glinsterend plastic.
Bij voorbaat dank weer voor uw moeite!!

Hartelijke groeten, Trijnie Bakker