hit counter joomla
181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.


anbi logo

Mano a mano: Nieuwe huisjes en latrines

Het is bijna zover dan mag ik weer samen met 23 anderen aan het werk in de Dominicaanse Republiek. Sterker nog, als u dit leest zijn we al een week aan het werk! We vertrekken 6 november en komen vrijdag de 21ste weer terug. Als alles volgens plan verloopt, hebben we dan 6 nieuwe huisjes gebouwd en 30 latrines geplaatst. In de kop herkent u misschien namen van dorpen waar we al eerder hebben gewerkt. Als we aan het werk zijn blijken er vaak meer gezinnen te zijn die een latrine nodig hebben. Dus we gaan nu in Los Anones, Nigua Arriba en Mano Matuey extra latrines plaatsen. Voor de huisjes zijn de voorbereidingen in volle gang. Een paar hebben al fundering en wij gaan daar de wanden en het dak op plaatsten. 

En natuurlijk doen we weer kinderwerk, vrouwenmiddag, een wandeling op zondagmiddag, uitstapje naar het strand, kerkbezoek. En uiteraard zullen we Dr. Ramona ontmoeten. In de volgende Samen Verder leest u het verslag.

Ook een keer meebouwen in de Dominicaanse Republiek?
Het volgende project is in februari 2015 en duurt 3 weken. Jij/u kunt nog tot 1 december inschrijven. Ervaring of technische achtergrond is absoluut niet vereist. Aandacht voor de medemens die hulp nodig heeft en motivatie om samen met anderen te helpen is voldoende.
Ga je, gaat u mee??

Dios te bendiga y hasta luego!!

Wieke Wijntje Kingma
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 072-5615631

www.manoamanodomrep.nl
www.ramonafonds.nl