hit counter joomla
181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.


anbi logo

Sponsoring Phoenix Foundation

IMG 3597Bij deze wil ik nogmaals de diaconie en individuele personen bedanken die hebben bijgedragen aan de sponsoractie voor de Phoenix foundation in Zuid-Afrika. Met een internationale groep van 30 mensen, waar onder mijn oudste zoon, 2 collega’s en ik, zijn we 10 dagen naar Zuid-Afrika geweest en hebben we een flinke uitdaging gehad in een tocht van 367 km moutainbiken of 88 km hiken.

En omdat het er zeer heuvelachtig is en ook soms warm, was dat echt zware onderneming. De 4 Nederlanders hadden zich vooraf samen voor 10.000 euro laten sponsoren en daar was de Phoenix Foundation natuurlijk heel blij mee. Met het geld worden preventieprojecten gefinancierd, want hoe minder kinderen ernstige brandwonden oplopen, hoe beter! Maar ook wordt het geld gebruikt voor een kindvriendelijke behandeling, revalidatie en nazorg in het kinderbrandwondencentrum van Kaapstad .
Tijdens de inloopmiddag van 17 dec heb ik verteld over de mooie tocht. Mocht u dat gemist hebben en geïnteresseerd zijn in een verslag met foto’s, mail me svp op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik stuur het u toe.

Hartelijke groeten! Anita Boekelaar

DSC00371