hit counter joomla
181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.


anbi logo

Hoe gaat het nu met De Terp?

terpZoals u eerder kon lezen, is De Terp overgegaan in handen van BOEi en is de Stichting Op De Terp er druk mee om de exploitatie van de grond te krijgen. Gelukkig beginnen we niet bij nul want Tammo en Atie Udema hebben er voor gezorgd, dat zowel in De Terp als in De Wijkplaats de verhuur doorging. Maar om de exploitatie rond te krijgen, hebben we meer verhuur inkomsten nodig. Het zou daarom fijn zijn als u reclame zou willen maken voor De Terp en De Wijkplaats! Ze zijn samen, maar natuurlijk ook onafhankelijk van elkaar te huur. De kerk is zeer geschikt voor een concert of als oefenruimte door haar intieme karakter en mooie akoestiek. Maar is ook een prachtige locatie voor een trouwceremonie of een afscheidsdienst.


In De Wijkplaats kan een receptie of besloten feestje gehouden worden, maar de ruimte is ook zeer geschikt als vergaderlocatie.
Bent u geïnteresseerd? Meer info vindt u op onze website www.deterpoudorp.nl. Of u kunt contact opnemen met Anita Boekelaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-23110428.
Is huren van een van de gebouwen niks voor u, maar wilt u ons wel steunen, wordt dan Vriend van De Terp, met een financiële bijdrage of als vrijwilliger. Ook hierover kunt u lezen op onze website.

Anita Boekelaar namens Stichting Op De Terp