181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Uit de kerkenraad - jan. 2019

Sinds het vorige SV nummer is het binnen de kerkenraad erg rustig geweest; kerstvakantie zullen we zeggen. Voor 2019 wens ik u namens de kerkenraad al het goede onder Gods nabijheid. We weten niet wat er dit jaar allemaal zal gebeuren. Op allerlei gebied hebben we plannen en verwachtingen, ook binnen de kerk, en we wensen elkaar het allerbeste. Maar we weten ook dat er zomaar iets tussen kan komen, iets onverwachts, waardoor het anders zal gaan. Maar zegt Prediker: “Voor alles wat gebeurt is er een uur, alle dingen onder de hemel hebben hun tijd”. Daarbij is het beste dat een mens zich kan wensen: Gods nabijheid, in voor- en tegenspoed.

Cor Docter