181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Hogere gemiddelde bijdragen
Het besef dat de kerk het alleen moet hebben van uw bijdrage is er. Dat blijkt wel uit de resultaten van actie kerkbalans 2018. Sinds jaren kampen we met een terugloop van het aantal leden en daarmee ook van het aantal gevers aan de kerk. In 2018 is het toch weer gelukt om dicht in de buurt van de begroting te komen: u heeft samen een bedrag van € 282.000 opgebracht (begroot: € 285.000). Al met al een mooi resultaat! En dat met minder mensen…

In onderstaand grafiek zien we een stijging van de gemiddelde bijdrage; was dit vorig jaar nog een gemiddelde van € 233 nu is dat € 255.
Iedereen hartelijk dank daarvoor!!

kerkbalans

Kerkbalans 2019
Zonder de vrijwilligers kunnen we niet… Hoe vervelend is het dan dat je iets organiseert voor deze vrijwilligers, wat vervolgens anders loopt dan dat je had gepland. In Noord verliep de start helaas zonder hapje en drankje. Hopelijk kunnen we dit binnenkort nog goedmaken. Nogmaals excuses aan alle lopers.
Over de actie van 2019 is op het moment van schrijven nog weinig te melden. We hopen dat iedereen weer op tijd zijn toezegging inlevert. Zodra alles is ingevoerd kunnen we een voorzichtige voorspelling doen over de bijdragen in 2019.
Wordt vervolgd!

Joan Maljaars.