hit counter joomla

We zijn volop bezig en inmiddels heeft ook Piet de Jager zich bij ons team gevoegd waar we blij mee zijn, we zijn nu met z’n zessen! Dat is een zegen.
We zijn dankbaar voor de fietsen die u weer aangeboden heeft en doen ons uiterste best om daar een goede bestemming voor te vinden. Dat lukt goed, hoewel er soms misbruik gemaakt wordt van de lage prijzen (10-20 euro) die we bij Enjoy HHW rekenen en mensen in de verleiding brengen die fietsen door te verkopen.

181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Gesloten

geslotenHet kerkelijk bureau gesloten is van donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) tot en met 10 juni (2e pinksterdag)


Kopij Samen Verder

In verband met kraamverlof en vakantie van redactieleden sluit de inzending van de kopij voor het volgende nummer op woensdag 22 mei 18:00 uur.

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.

anbi logo

Kerkbalans

Hogere gemiddelde bijdragen
Het besef dat de kerk het alleen moet hebben van uw bijdrage is er. Dat blijkt wel uit de resultaten van actie kerkbalans 2018. Sinds jaren kampen we met een terugloop van het aantal leden en daarmee ook van het aantal gevers aan de kerk. In 2018 is het toch weer gelukt om dicht in de buurt van de begroting te komen: u heeft samen een bedrag van € 282.000 opgebracht (begroot: € 285.000). Al met al een mooi resultaat! En dat met minder mensen…


In onderstaand grafiek zien we een stijging van de gemiddelde bijdrage; was dit vorig jaar nog een gemiddelde van € 233 nu is dat € 255.
Iedereen hartelijk dank daarvoor!!

kerkbalans

Kerkbalans 2019
Zonder de vrijwilligers kunnen we niet… Hoe vervelend is het dan dat je iets organiseert voor deze vrijwilligers, wat vervolgens anders loopt dan dat je had gepland. In Noord verliep de start helaas zonder hapje en drankje. Hopelijk kunnen we dit binnenkort nog goedmaken. Nogmaals excuses aan alle lopers.
Over de actie van 2019 is op het moment van schrijven nog weinig te melden. We hopen dat iedereen weer op tijd zijn toezegging inlevert. Zodra alles is ingevoerd kunnen we een voorzichtige voorspelling doen over de bijdragen in 2019.
Wordt vervolgd!

Joan Maljaars.
Ouderling-kerkrentmeester