We zijn volop bezig en inmiddels heeft ook Piet de Jager zich bij ons team gevoegd waar we blij mee zijn, we zijn nu met z’n zessen! Dat is een zegen.
We zijn dankbaar voor de fietsen die u weer aangeboden heeft en doen ons uiterste best om daar een goede bestemming voor te vinden. Dat lukt goed, hoewel er soms misbruik gemaakt wordt van de lage prijzen (10-20 euro) die we bij Enjoy HHW rekenen en mensen in de verleiding brengen die fietsen door te verkopen.

181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Gesloten

geslotenHet kerkelijk bureau gesloten is van donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) tot en met 10 juni (2e pinksterdag)

Kopij Samen Verder

In verband met kraamverlof en vakantie van redactieleden sluit de inzending van de kopij voor het volgende nummer op woensdag 22 mei 18:00 uur.

Digitale geldzaken

Begin maart zijn de eerste daadwerkelijke stappen gezet op weg naar digitaal collecteren. We gaan de “Kerkgeld” app inrichten voor de PG Alkmaar. Voor dit projectje is een werkgroep samengesteld waarin de Kerkrentmeesters, de Diaconie, websitebeheer en het Kerkelijk Bureau is vertegenwoordigd.
Na een proefperiode met enkele gebruikers zullen we de app introduceren binnen de kerk.

Dat betekent dat iedereen op de hoogte wordt gebracht en dat er uitleg wordt gegeven voor zover dat nodig is. Het leuke van de app is dat er veel meer mogelijk is dan alleen collecteren. We zullen deze mogelijkheden langzaam maar zeker steeds meer gaan gebruiken. De app is bijvoorbeeld ook te gebruiken voor de actie kerkbalans.