We zijn volop bezig en inmiddels heeft ook Piet de Jager zich bij ons team gevoegd waar we blij mee zijn, we zijn nu met z’n zessen! Dat is een zegen.
We zijn dankbaar voor de fietsen die u weer aangeboden heeft en doen ons uiterste best om daar een goede bestemming voor te vinden. Dat lukt goed, hoewel er soms misbruik gemaakt wordt van de lage prijzen (10-20 euro) die we bij Enjoy HHW rekenen en mensen in de verleiding brengen die fietsen door te verkopen.

181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Gesloten

geslotenHet kerkelijk bureau gesloten is van donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) tot en met 10 juni (2e pinksterdag)

Kopij Samen Verder

In verband met kraamverlof en vakantie van redactieleden sluit de inzending van de kopij voor het volgende nummer op woensdag 22 mei 18:00 uur.

Actie Kerkbalans 2019

Even een blik op de eerste resultaten van de actie. Van de in totaal 1265 verzonden uitnodigingen om mee te doen met de actie, zijn er 966 retour gekomen (76%). Dit is het resultaat per 14 maart. Het bedrag wat aan toezeggingen is gedaan bedraagt € 258.208; een gemiddelde van € 267,29 per toezegger. Dit ligt ongeveer op hetzelfde niveau als vorig jaar. Al met al zeker geen slecht resultaat!
Volgende keer meer; we gaan nu eerst aan de slag met de jaarrekening 2018.

Joan Maljaars, Penningmeester CvK