Gesloten

is het kerkelijk bureau
gesloten

Verhuur Delta

Ruimte nodig voor vergaderingen, koor, filmavond of andere (kerkelijke) bijeenkomsten?

Delta heeft nog enkele dagdelen en avonden beschikbaar.
Door de centrale ligging van het gebouw is het voor alle kerken in Alkmaar een interessante locatie.
Zo beschikt het gebouw over een vergaderruimte, een grote zaal met bar, en een ruimte speciaal ingericht voor jongeren. om te vergaderen of om (jongeren)activiteiten plaats te laten vinden. Wat dacht u van een filmavond? Alpha cursus? Vergadering? Kindercatechese? Kinderkoor? Delta geeft u de ruimte en mogelijkheden!

U kunt geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden en beschikbaarheid via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..