Gesloten

samenverder 300

privacy 895556

Appostel

Appostel is de opvolger van de Kerkgeld-app. Dat betekent dat de kerkgeld app komt te vervallen. Tot medio november 2020 is deze nog operationeel en zal daarna niet meer werken. Stap daarom zo snel mogelijk over op de nieuwe app Appostel. Een uitgebreide handleiding vindt u hier, in het kort gaat het zo:

• Controleer of uw wachtwoord voldoet aan de hogere eisen van Appostel: Het wachtwoord moet bestaan uit minimaal 6 tekens waarvan 1 hoofdletter en 1 cijfer.
  • Pas dit wachtwoord zondig aan in de Kerkgeld-app: Mijn account > Wijzig wachtwoord. *)
  • Download Appostel uit de App store (Apple) of de Play store (Android) of gebruik de QR-codes onderaan dit bericht.
  • Open Appostel en zoek je juiste kerkelijke gemeente. (PG Alkmaar, het kan even duren voordat de juiste gemeente gevonden is.)
  • Log in met uw gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord.
  • Uw eventuele tegoed is nu beschikbaar in Appostel. u kunt de Kerkgeld-app van uw telefoon verwijderen.

*) U kunt te allen tijde uw wachtwoord aanpassen en uw saldo controlereen op https://shop.pg-alkmaar.nl/. Gebruik hiervoor dezelfde inloggegevens als bij Appostel.

APPOSTEL qr

Kerk onlinenoord    <-- klik -->    zuid