Delta-vieringen

10 mei 2020  11:00 uur:
nnb

KinderKerkKamp 2020

De voorbereiding voor het jaarlijkse KinderKerkKamp voor kinderen uit groep 5 t/m 8 van de basisschool is in volle gang. Met dit kamp willen wij ervoor zorgen dat de jonge kinderen in de kerk elkaar beter leren kennen, vooruitlopend op bijvoorbeeld Provider en CJV.
Vrienden, vriendinnen, neefjes of nichtjes zijn ook van harte welkom!

Ook dit jaar is Delta (Oude Kanaaldijk 2 te Alkmaar) ons basiskamp. De start van het kamp is op vrijdag 5 juni om 16.30 uur. Op zondagochtend 7 juni besluiten we het kamp in de Vrijheidskerk, Hobbemalaan 2A in Alkmaar. Na de kerkdienst en koffie/thee/fris-met-iets-erbij kunnen de kinderen weer mee naar huis. Voorafgaand aan het kamp organiseren we drie kennismakingsavonden. Daar leren de kinderen elkaar en de leiding spelenderwijs kennen, zodat we met een (h)echte groep aan het kamp kunnen beginnen. De kennismakings-avonden zijn op 12, 19 en 26 mei van 18.30 tot 19.30 uur in Delta. We zouden het fijn vinden als de deelnemers minstens 2 avonden aanwezig kunnen zijn.
De kosten van het kamp zij € 30, inclusief de kennismakingsavonden.

Dit willen ze niet missen! Zijn ze nog niet opgegeven? Schrijf de kind(eren) dan snel in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld de naam en geboortedatum van de kind(eren), je adres, telefoonnummer en emailadres en op welke kennismakingsvonden ze aanwezig kunnen zijn.

Stephan Langeweg, Trudie Thijsen, Lisette de Jongh en Ritske van Leeuwen