Delta-vieringen

Oude Kanaaldijk 2

delta

Kinderkerkkamp 2020 in september

In maart moesten we helaas melden dat het Kinderkerkkamp vanwege corona niet door kon gaan in juni. Gelukkig gaat het nu al veel beter en laten de maatregelen het toe om het kamp in september toch nog te houden. Natuurlijk onder de voorwaarde dat de situatie niet opnieuw verslechtert.

Dus zijn we weer enthousiast aan de slag gegaan met de voorbereiding voor het kinderkerkkamp van de Protestantse Gemeente Alkmaar voor de kinderen uit groep 5 t/m 8 van de basisschool. Met dit kamp willen wij ervoor zorgen dat de kinderen in de kerk elkaar beter leren kennen, vooruitlopend op bijvoorbeeld Provider en CJV. Vrienden, vriendinnen, neefjes of nichtjes zijn ook van harte welkom! En deze keer natuurlijk ook de kinderen die in juni wel mee hadden kunnen doen, maar in september juist net van de basisschool af zijn.

Ook dit jaar is Delta (Oude Kanaaldijk 2 te Alkmaar) ons basiskamp. De start van het kamp is op vrijdag 11 september 16.30. Op zondagochtend 13 september besluiten we het kamp met de kerkdienst in De Blije Mare, Kajakstraat 60 in Alkmaar. Na de kerkdienst - die om 9:30 begint - fietsen we nog terug naar Delta voor koffie/thee/ fris-met-iets-erbij. Daarna kunnen de kinderen weer mee naar huis (ca. 12:00).

Voorafgaand aan het kamp organiseren we 2 kennismakingsavonden. Daar leren de kinderen elkaar en de leiding spelenderwijs kennen, zodat we met een (h)echte groep aan het kamp kunnen beginnen. Deze avonden zijn op dinsdag 25 augustus en 1 september van 18.30 tot 19.30 uur in Delta. We zouden het fijn vinden als de deelnemers deze beide avonden aanwezig zijn.

Dit willen ze niet missen! Schrijf je kind(eren) snel in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of geef je op bij één van ondergetekenden. De kosten van het kinderkerkkamp inclusief de kennismakingsavonden zijn € 30,-.

We zouden het fijn vinden om vóór eind juni te weten wie er mee gaan. We snappen dat de opgave voorwaardelijk is en dat de situatie rond Corona in september tot een andere afweging kan leiden.

download hier de flyer met het opgaveformuliuer

Vriendelijke groeten,
Stephan Langeweg, Lisette de Jongh, Ritske van Leeuwen, Trudie Tijssen