Komende vieringen

ds. S. Verhagen

17 mrt 2019  10:00 uur:
ds. C. Baljeu, Pijnacker

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Op zoek naar...

Wij zoeken mensen die er voor andere mensen willen zijn. Die het belangrijk vinden om iets te doen aan de eenzaamheid. Die houden van een mooi gesprek en een lach. Wij bieden: uitwisseling van kennis en ervaringen binnen verschillende generaties. Een wederzijdse waardering. Verrassende gesprekken. Een grotere betrokkenheid en begrip van verschillende generaties. Begeleiding in de eerste kennismaking en ontmoetingen.

Wij vragen: enige tijd om te investeren in de ander. Een enthousiaste persoonlijkheid die open staat voor het verhaal van de ander. Bij voorkeur jong van hart en geest. Dat u de stap maakt en zich aanmeldt bij het (o)maatjes project! Dit kan bij Henny Yntema: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

wie is wie?

sibilla