Komende vieringen

02 dec 2018  10:00 uur:

09 dec 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

7 oktober Jongerenviering in Vrijheidskerk.
Kom op 7 oktober naar de Vrijheidskerk, in de Blije Mare is dan geen viering. Het is een gezamenlijke dienst en dit keer is het ook een Jongerenviering. Het thema is, zo vlak bij 8 oktober: Vrijheid.

14 oktober: Vriendendienst.
Op 14 oktober is er een Vriendendienst. Het thema is nog niet bekend, houd de zondagsbrief en facebook in de gaten. Er is voor deze dienst twee doopaanvragen, dus we hopen ook nieuwe gemeenteleden te verwelkomen.

14 oktober 's middags is er Peuterkerk.

Op 4 november is er Gedenken Overledenen. Er is voor en tijdens de viering gelegenheid om een gedachtenislichtje aan te steken. Ook zullen de namen genoemd worden van de gemeenteleden die het afgelopen jaar zijn overleden. Anno Bos zal met een achttal zangers een mooie muzikale bijdrage leveren aan deze viering. De viering bereid Sibilla voor met ouderling Gerard Kluft.

Op 11 november is er een familieviering. De kinderen (vanaf 4 jaar) kunnen de hele viering meedoen, er is geen kindernevendienst. Op deze datum gaan we stilstaan bij het leven van de heilige van die dag: Sint Maarten. Wist je dat er ook een lied over hem in het Nieuwe Liedboek staat? Het is lied 744 (naast het lied over Sinterklaas).

Op zoek naar...

Wij zoeken mensen die er voor andere mensen willen zijn. Die het belangrijk vinden om iets te doen aan de eenzaamheid. Die houden van een mooi gesprek en een lach. Wij bieden: uitwisseling van kennis en ervaringen binnen verschillende generaties. Een wederzijdse waardering. Verrassende gesprekken. Een grotere betrokkenheid en begrip van verschillende generaties. Begeleiding in de eerste kennismaking en ontmoetingen.

Wij vragen: enige tijd om te investeren in de ander. Een enthousiaste persoonlijkheid die open staat voor het verhaal van de ander. Bij voorkeur jong van hart en geest. Dat u de stap maakt en zich aanmeldt bij het (o)maatjes project! Dit kan bij Henny Yntema: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

wie is wie?

sibilla