hit counter joomla

Komende vieringen

 
 19 aug 2018  10:00 uur:
dhr. A Kozijn
 
 26 aug 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 02 sept 2018  10:00 uur:
ds. A.G. Oosterhof, Warmenhuizen
 
 09 sept 2018  10:00 uur:
ds. C. Baljeu, Pijnacker

 

Andere diensten in het totaaloverzicht.


Als wie kom jij? Familieviering 15 juli & picknick
Wie is jouw favoriete Bijbelpersonage? Kom op zondag 15 juli verkleed naar de viering als je favoriete Bijbelpersonage. Ik (Sibilla) zelf zoek nog een ruwharen mantel. In deze familieviering kunnen de kinderen van de basisschool de hele viering meedoen, er is geen kindernevendienst maar wel crèche. Degenen die volgend schoolseizoen naar de middelbare school gaan, krijgen in deze viering een zegen voor hun nieuwe levensfase. Na afloop van de dienst gaan we picknicken met elkaar.

facebook

Samen onze belevenissen delen

Elke zondag komen we bij elkaar in de Immanuelkerk om te vieren, te lezen, te bidden en te zingen. Na de viering drinken we koffie met elkaar maar er gebeurt meer. Ook door de week zijn we gemeente van Christus.
We doen samen activiteiten, we beleven iets in het groot of in het klein, we hebben onze verwachtingen en teleurstellingen in ons dagelijks leven.

Gebeurtenissen kunnen heel verschillend zijn: er heeft een volleybaltoernooi plaatsgevonden, de oudere gemeenteleden zijn een dag uit geweest, je hebt een moment meegemaakt waar je vol werd van Gods vrede.
Het kan ook zijn dat je opa of oma bent geworden of dat je iets bijzonders op school hebt meegemaakt: het kan van alles zijn!

Als werkgroep eredienst Alkmaar Noord zouden we dit graag met elkaar willen delen. Het idee is om elke eerste zondag van de maand tijdens de viering een plek in te ruimen voor onze belevenissen.
Wanneer je graag iets wilt delen met de hele gemeente kun je dit op dat moment doen.

Je kunt in de week voor de viering en voor aanvang van de viering hierover contact opnemen met Sibilla of als zij niet voorgaat met de ouderling van dienst.

Zo proberen we een gemeente te zijn die deelt met elkaar en zich zo aan elkaar verbonden weet. Voor opmerkingen of vragen kun je terecht bij Gerard Kluft, voorzitter werkgroep Eredienst. (tel.06 43 25 59 16)
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

wie is wie?


sibilla

Sibilla Verhagen, predikante
06 24 65 78 48
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.