hit counter joomla

Komende vieringen

 
 19 aug 2018  10:00 uur:
dhr. A Kozijn
 
 26 aug 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 02 sept 2018  10:00 uur:
ds. A.G. Oosterhof, Warmenhuizen
 
 09 sept 2018  10:00 uur:
ds. C. Baljeu, Pijnacker

 

Andere diensten in het totaaloverzicht.


Als wie kom jij? Familieviering 15 juli & picknick
Wie is jouw favoriete Bijbelpersonage? Kom op zondag 15 juli verkleed naar de viering als je favoriete Bijbelpersonage. Ik (Sibilla) zelf zoek nog een ruwharen mantel. In deze familieviering kunnen de kinderen van de basisschool de hele viering meedoen, er is geen kindernevendienst maar wel crèche. Degenen die volgend schoolseizoen naar de middelbare school gaan, krijgen in deze viering een zegen voor hun nieuwe levensfase. Na afloop van de dienst gaan we picknicken met elkaar.

facebook

Stoelgang

Even iets over de voortgang van de stoelen in de Immanuëlkerk, want we hebben niet stil gezeten. De diverse acties van de afgelopen tijden hebben ongeveer 8500.- euro opgebracht. Daarbij was ook een anonieme gift van 250.- euro. Hartelijk dank. Er zijn ook nog liggende gelden van een erfenis van een aantal jaren terug, waarvan een gedeelte voor de stoelen gebruikt mag worden.

Dit legaat was geoormerkt voor De Blije Mare. Er is overleg geweest met het sectieteam Alkmaar Noord en met het College van Kerkrentmeesters. Beide hebben aangegeven het onderzoek voort te zetten en met een offerte te komen. Een aantal gemeenteleden hebben vervolgens een bezoek gebracht aan een tweetal projectinrichters en aan een stoelenfabrikant in Culemborg. Uit een hoeveelheid stoelen is een voorlopige selectie gemaakt. Van de geselecteerde stoelen is bij twee bedrijven een offerte aangevraagd. Hierover wordt nog verder onderhandeld. Het voorlopige plan is dat de stoelen in het middenvak, dus recht voor het liturgisch centrum, zullen worden voorzien van armleuningen en gestoffeerde zitting. De stoelen in de andere vakken krijgen geen armleuningen. Wel is het plan om verschillende van deze stoelen te voorzien van gestoffeerde zittingen. Er is nog geen keus gemaakt van de kleur van de stoelen of van de zittingen. Nadrukkelijk wordt gekeken naar de breedte van de stoelen. Binnenkort zullen enkele van de geselecteerde stoelen in de kerk worden opgesteld.

Namens de commissie,
Hans Tijse

wie is wie?


sibilla

Sibilla Verhagen, predikante
06 24 65 78 48
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.