hit counter joomla

Komende vieringen

 
 22 juli 2018  10:00 uur:
ds. J. Wolswinkel, Maarssen
 
 29 juli 2018  10:00 uur:
ds. R.J. Blaauw, Heiloo
 
 05 aug 2018  10:00 uur:
ds. J.W. van den Berg, Voorhout
 
 12 aug 2018  10:00 uur:
ds. R.J. Kooiman, Hoorn

 

Andere diensten in het totaaloverzicht.


Als wie kom jij? Familieviering 15 juli & picknick
Wie is jouw favoriete Bijbelpersonage? Kom op zondag 15 juli verkleed naar de viering als je favoriete Bijbelpersonage. Ik (Sibilla) zelf zoek nog een ruwharen mantel. In deze familieviering kunnen de kinderen van de basisschool de hele viering meedoen, er is geen kindernevendienst maar wel crèche. Degenen die volgend schoolseizoen naar de middelbare school gaan, krijgen in deze viering een zegen voor hun nieuwe levensfase. Na afloop van de dienst gaan we picknicken met elkaar.

facebook

Talenten gezocht

Iedere zondag tijdens de viering is er muziek: orgel of pianospel om de zang te begeleiden. In sommige diensten werkt Collage mee , en af toe speelt er iemand op een ander instrument.
Muziek en het samen zingen is een belangrijk onderdeel van de zondagse vieringen. Want waar zouden we zijn zonder muziek. Samen zingen maakt je vrolijk, het verbindt en we prijzen God.

De werkgroep Eredienst is op zoek naar nieuwe muzikanten die een bijdrage willen leveren aan de zondagse viering. Bijvoorbeeld in samenwerking met de organist of pianist, of zelfstandig. Of zijn er mensen die een nieuw combo willen vormen?
Wie zou dit kunnen en af en toe ook eens willen?
Voor vragen kan je bij de leden van de werkgroep eredienst terecht, bij Bartjan Moser of bij Gerard Kluft.

wie is wie?


sibilla

Sibilla Verhagen, predikante
06 24 65 78 48
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.